Joanna

♥ Sovmorgon ♥

Tja babes! Y'all feeling allright? Jag själv mår inte jättebra idag heller. Snarare värre idag. Har dessutom börjat fatta lite vad det är som är så jobbigt och gör mig ledsen. Tänker dock inte ta upp det här, i alla fall inte nu. Anyhow, dagen började med en grymt skön sovmorgon. Började 10.05 idag, så jag tänkte att jag skulle ta mig upp klockan 08.30. Satte dock larm både 08.00 och 08.30. Vaknade 8, somnade om och sov till 9.15. Dock så var det nog det skönaste på FETT länge, så det var värt att stressa mig i ordning! 

Började dagen med Samhäll, sen lunch, naturvetenskap, svenska och sen hem. Här hemma tog jag en värktablett för min dunkande huvudvärk, sen la jag mig i soffan och kollade på One Tree Hill som gick på kanal 11. Och efter det flög tiden iväg och nu sitter jag framför Broadchurch och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan kolla på NCIS: LA, Entourage eller San Andreas. Älskar NCIS ♥

Imorgon är det sovmorgon igen. 10.25 börjar vi med matte, efter det äter vi lunch och har rast i 40min, sen avslutar vi med engelska. Slutar klockan 13.35, så jag går endast i 3 timmar och 10 minuter, varav 40 minuter är lunch. Älskar!

Igår hade vi inte lunch förens klockan 12.25, så jag åt denna nån timme innan. HUR GOD SOM HELST! Rekommenderar starkt!

27 augusti 2015 21:23 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas