Joanna

5 saker about ME

Tänkte att ni ska få veta lite saker om mig, som ni kanske inte visste, kan bli kul!

- Jag vill flytta till Chicago, vilket jag skrivit tidigare. Men jag har kommit på att jag vill flytta dit när jag är typ 22 år (hinna spara pengar, eventuellt) och plugga där. Hoppas dem har något program inom media då det just nu känns som att jag vill jobba med filmskapande. 

- Jag är grymt osäker på mig själv. 

- Min favoritmaträtt är hemgjorda köttbullar med potatis, gräddsås och lingonsylt.

- Jag HATAR såna där matlådor från Felix (köttbullar, pannbiff, lövbiff etc), tycker det är SÅ äckligt och man kan på riktigt känna smaken av halvfabrikat. Det enda som funkar är deras Ost och Broccolisoppa.

- Jag har varit cheerleader. Det var under en väldigt kort tid, endast en säsong. Men det är något av det roligaste jag gjort. Jag har även dansat som yngre och när jag var sju tränade jag med Griffins damhockeylag i Nyköping. Ångrar att jag slutade med hockey.

- Innan jag valde Samhällslinjen på Tessin i Nyköping ville jag gå stylistlinjen på Plusgymnasiet i Norrköping. Ångrade mig dock den dagen jag försökte göra en snygg sminkning men failade totalt. Har dock ångrat att jag inte valde Plus lite då och då, men vad som är gjort är gjort.

Jag var BAS förut, vilket ju då är den som liksom "lyfter upp" flyern. Men på dem svartvita bilderna är jag faktiskt flyer bredvid Felle. Jag hade mörkt hår förut, och för er som kanske inte märker det är jag tjejen som håller i kameran på bakgrundsbilden. Saknar det ibland, det var så grymt roligt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas