Joanna

Dag 2

Hej på er! Har ni haft en bra dag idag? Min dög. Började med att alla Samhällare och esteter blev indelade i tolv grupper, grupp 1-12. Sen las vi ihop till att grupp ett och två körde tävlingar mot varandra, tre och fyra mot varandra och så vidare. Jag var i grupp 2, och vi förlorade tyväär mot grupp 1. Men det var kul! 5 eller 6 stationer med olika challenges. Sen var det final med dem lag som kom 3e bästa. Finalen var att kasta ägg till varandra utan att det skulle gå sönder. Efter finalen fick vi reda på våra klasser.

Jag hamnade tillsammans med Emma, Alex och Simon. Även Kasia. Kommer alltså sammanlagt bli SJU år i samma klass med Emma, Alex och Simon. Fyra år på Kunskapsskolan och nu tre år på Tessins Samhäll-Media. Gör det lite lättare nu! Dock så är vi typ bara tjugo media-elever så vi las ihop med esteterna som endast är tio stycken. Idag hade vi mest leker och imorgon ska vi börja dagen med att kolla på en konsert och sen är jag lite osäker på vad som händer. 

Nu väntar jag på att hockeyn ska börja, äntligen startar CHL. Det är ju inte direkt det stora och "viktiga" som SHL är, men det är äntligen match and I am so happy! Färjestad möter HC Davos där två tidigare Färjestad-spelare spelar. Den ena är dock skadad så han kommer inte till spel idag. Anyhow, är HUR TAGGAD SOM HELST.

Har förresten färgat håret idag. Insåg att jag hade fått FETASTE utväxten och dessutom började HELA håret skifta i min naturliga hårfärg -> guldblond-oranget typ. Egentligen ville jag vänta till i September efter min födelsedag så jag kan fixa håret hos frisör istället. Tänker mig en ombre där det är mörkt uppe och blir ljusare neråt mot topparna.

Måste hinna fixa lite tidsinställt till imorgon så vi får höras, ciao! 

Sähär tänker jag mig i höst, så snyggt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas