Joanna

Första "riktiga" dagen.

Mår ni bra underbara läsare? Jag själv mår bra men är trött efter skoldagen. Idag var det den första "riktiga" dagen. Började dagen med ett 1,5 timme långt samhällspass. Korkad som jag är la jag mina hörlurar på bordet och lyckades sen glömma kvar dem där. Kom på det  innan matten som vi hade 10 minuter senare, så jag sprang tillbaka till lokalen där vi hade samhäll, men där var det låst och han hade redan gått så jag fick smsa honom istället, haha! Vi har fått alla lärare vi haft lektion med idag's nummer, så det var ju rätt bra i och med att jag glömde hörlurarna. Tror dock att jag aldrig mer kommer få se dem igen..

Mamma hittade dock ett par hörlurar här hemma som jag kan använda fram till min födelsedag den 8e September, tänkte önska mig Samsung-original-hörlurarna då jag tycker dem är SÅ underbart sköna och bra. Råkade ju dock ha sönder mina förra.. 

Efter matten hade vi lunch och sedan svenska i 1,5 timme innan vi slutade. Stan med Emma, Simon och Kasia för lite ärenden och sen hem. Pluggade matteläxan vi fick, åt middag, gick till ica med Emma och nyss bakade jag bars att ha med till skolan/gymmet. Första gången så vi får se hur dem smakar. Är dem goda lägger jag ut receptet, eller i alla fall det ungefärliga receptet då jag inte använde något mått direkt!

Imorgon börjar jag 10.20 då det inte är några språklektioner den här veckan. Så skönt!

Dagens outfit: Skjorta från H&M, antagligen gammal då jag hittade den längst bak i familjens gemensamma garderob med kläder som inte riktigt används. Svarta jeans från Dr. Denim och jacka jag fått av mamma!

Next up ---> NCIS: LA med mamma och pappa!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas