Joanna

RIX FM Festival

Åh! Gårdagen var så bra! Vi åkte till Stockholm klockan 11.13 och var framme 12.20. Vi började med Åhléns City där jag luktade på min Chanel-favorit. Var tvungen att kolla om den fortfarande luktar gott, hehe. Sen kollade vi runt lite där, sen gick vi till McDonalds för lunch. Simon, Sandra och Simons syster kom dit och när alla hade ätit så gick vi in i Gallerian och kollade in på Foot Locker, Hollister och MediaMarkt en snabbis. Blev kär i en powerbank på MediaMarkt (haha). Var dessutom jättenära på att köpa ett minneskort till kameran, vilket jag inte gjorde och som jag ångrar att jag inte gjorde nu. Men ska börja spara till en systemkamera istället så kan vänta med minneskot till den istället.

Efter MediaMarkt gick vi till kungsan och ställde oss i publikhavet. Kändes som att vi stod flera kilometer ifrån scenen, men kollar man bilder från de som stod längst bak är det sjukt bra platser vi hade. Fick äntligen se världens bästa Albin och jag är så nöjd! Alla var grymma, men mina faves va Albin, Nico & Vinz, Mr. Probz och Olly Murs.

När RIX FM Festival va slut gick vi till Hemköp där jag och Alex köpte varsin sallad. Jag köpte även en coca cola och mörk choklad, min standard på tågen hem! Emma åt Nuggets på Burger King innan vi åkte. Min sallad fick dock vänta tills vi kom hem för tåget va fullt, och vi fick sitta utspritt, och jag kände att jag lika gärna kunde vänta med salladen. 

Kommer att komma flera bilder, promise. Men har inte överfört dem och nu har jag lite bråttom iväg då jag ska hämta lillebror på skolan. Är förresten sjuk idag, ont i halsen som jag hade känningar av redan när vi åkte TILL Stockholm. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas