Joanna

Tips på serier och filmer

Eftersom det var lite halvdant väder igår, iallafall här i Nyköping så tänkte jag slänga in lite tips på serier och filmer. Funkar dem inte nu är det ju alldeles snart höst! Allt finns på Dreamfilm!

Serier:

Här har ni, två grymt bra serier. One Tree Hill passar så himla bra på hösten/vintern. Jag som inte dricker varken kaffe eller té brukar istället sätta mig framför OTH med ett stort glas med varm mjölk när det tillexempel regnar ute. NCIS passar perfekt för ni som gillar kriminalserier. Jag själv ÄLSKAR krim-serier och kollar just nu på NCIS, i väntan på dem nya säsongerna av Castle, Hawaii Five-0 och Criminal Minds. Ett annat tips är Gossip Girl, som jag dock inte har avslutat ännu.

FILMER:

 

 

Alltså these two movies. Angående Magic Mike XXL behöver jag kanske inte säga mer än Channing Tatum och Matt Bomer? Anyhow, mitt tips är att dra ihop tjejgänget för en Magic Mike-kväll. Snacks och två filmer med snygga killar. It's perfect! Johan Falk har nog dem flesta sett redan, men jag rekommenderar det ändå. Så himla bra film-serie!

28 augusti 2015 07:35 | Tips Tv |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas