Joanna

Hej babes. Ber om ursäkt för dålig uppdatering men på senaste tiden har jag varit galet trött. Gått in i en ond cirkel där jag somnar sent, vaknar ca 20 minuter innan bussen går, stressar sönder mig, springer till bussen, är i skolan och sedan åker hem och är allmänt trött resten av dagen. Ska försöka rädda min situation i helgen då jag ska sova ut ordentligt på lördagen i form av att lägga mig tidigt idag och gå upp relativt tidigt (runt 8-9) imorgon.

Om det blir så kommer jag starta morgonen med lite frukost innan jag sätter mig på bussen till gymmet. Måste komma igång på riktigt nu. Fungerar verkligen inte att gymma någon gång ibland. Blir nästan arg på mig själv för att jag skjuter på det hela tiden. Måste hitta tillbaka till den jag var i somras som älskade att hänga på gymmet och föredrog det framför en dag/kväll med serier eller en dag på stranden. Jag var så sjukt lycklig då, kan bero på endorfinerna eller bara känslan av att vara på gymmet. Hur som helst så var jag glad och jag hade inte lika lätt för att bli tjurig. Idag kan jag bli tjurig för minsta lilla och går det över gränsen på när någon irriterar mig kan jag tillslut bara skrika eller slå i något. Sådant hände aldrig när jag tränade regelbundet.

Fortsättningen på lördagen blir en dusch, lunch, massa bloggande, hockey, Hawaii Five-0 och god middag. Har ingen ork till att göra något vad det känns som nu, egentligen skulle jag följa med mina kära vänner Izabel och Felicia till Stockholm, men jag har inga pengar just nu så det får vänta till den 28e då jag och pappa ska på match (Djurgården- Färjestad) samt till den 30e December till 1a Januari då jag och familjen ska shoppa och så i Stockholm. Har pratat med Felicia och Izabel och vi ska kolla om det går att dem kommer upp en av dagarna och shoppar med mig, typ att vi tar pendeln till Mall Of Scandinavia i Solna.

Sen ska jag som vanligt jobba på söndag och efter jobbet duscha, äta, fixa mig inför kommande vecka och kolla på solsidan. Hoppas ni mår bra i alla fall, bästa bloggläsare som står ut med att bloggen har haft grymt dålig update denna vecka. Ska bli bättring. Stora kramar!!

 

 

Tyvärr så är en bild ifrån Snapchat allt jag har just nu. Ska försöka ta lite bilder på lördag. Kramisar!

11 december 2015 10:14 | Tankar |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas