Joanna

Måndagar..

Hey you all! Hade ni en bra måndag? Jag åkte in till skolan, hade samhäll, tog med mig min psykologi-bok och sedan åkte jag hem och pluggade. Mådde egentligen inte bra i morse men tvingade mig till skolan då vi har psykologi-prov i morgon och jag älskar samhälls-lektionerna med Johan, haha. Vi gick återigen igenom sådant där som är viktigt i framtiden när det är dags att flytta hemifrån och sådant, sen hann vi även med lite snabbt av konsument-saker. 

När jag kom hem fixade jag i ordning en minibaguette, en jordgubbssmoothie och värmde en lussebulle som låg i en påse i frysen. Sen satte jag mig i sängen och pluggade in om Ivan Pavlov och lite sådant. Blev en pluggdag och till lunch köpte min bror nudlar till mig. På kvällen tittade jag på Sverigequizen med familjen då vi brukar tävla mot varandra i det på måndagar. Pappa vann denna gång. Sen kollade jag nyheterna innan jag la mig och sov. 

Hoppas eran måndag var bra, tänk nu på att det är tisdag idag och endast NIO dagar kvar till julafton. Skönt med ledigt. Jag går förresten på lov om en hel vecka, är så sjukt taggad på att få sova ut på onsdag. Jobbar ju på söndag och på lördagar så lyckas jag aldrig sova ut tills jag vaknar självmant, utan larm. 

15 december 2015 10:04 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas