Joanna

Min torsdag

Hej på er fina bloggläsare. Idag har som vanligt varit en skoldag, gick 08.30 till 15.00 idag och jag åkte direkt hem och var hemma 15.45. Hemma la jag mig i soffan och kollade klart på någon film som hette Hundtricket med en riktigt ung Alexander Skarsgård, men även Josefine Bornebusch (Mickan i solsidan) och hon som spelar Mickans kompis i solsidan. Fattade inte vad filmen handlade om direkt då det var något jag bara stannade på när jag zappade, men hade jag sett från början hade den säkert varit ok.

Sen frågade Izabel om någon skulle med till ica då hon skulle hämta ut ett paket. Jag följde med och passade på att köpa nudlar med biffsmak som jag varit sugen på hur länge som helst. Åt det och en pannkaka till middag samtidigt som jag läste Veckorevyn. Efter middagen kollade jag lite på Castle innan jag åkte och gymmade med Izabel. Blev ett stenhårt benpass och våra ben vek sig nästan när vi gick av bussen förut (nivåskillnaden gav en liten studs och benet vek sig nästan). Var dock så skönt att köra slut på benen!!

Nu har jag precis avslutat avsnittet av Castle och ska sova. I morgon har vi sovmorgon men jag har lovat mig själv att jag ska unna mig själv en frukost för en gångs skull. Hinner aldrig äta frukost för att jag prioriterar sömn och smink. Går upp 30 minuter innan bussen går, går på toaletten, sminkar mig, packar ner mina saker, plattar håret (dock inte varje dag) och sedan borstar jag tänderna samtidigt som jag skyndar på med skor och jacka innan jag springer till bussen. I morgon ska jag dock lägga tid på sminket så det blir riktigt bra, äta frukost bestående av smoothie och havregrynsgröt och GÅ till bussen.

Vi bloggas mer i morgon, godnatt och kram på er!

Då jag inte hunnit läsa klart förra månadens Veckorevyn på grund av plugg läste jag klart den, innan jag gottade mig i Veckorevyn med Cara Delevingne på framsidan.

27 november 2015 00:10 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas