Joanna

Vadå fredagen den trettonde..

..För här hos mig är det snarare torsdagen den tolfte som gäller för mig. Vi kan börja från början, vilket var att jag försov mig. Skrev i våran gruppchatt och det visar sig att Simon har sovit dåligt i natt och att Alex också försov sig. Så Simon skrev att det kanske blir torsdagen den tolfte istället. Det blev det ju för mig. Nästa sak som sedan händer är ju självklart att det regnar ute. Går i skolan och inget händer ända fram tills det är dags för svenska-lektion. Där får jag ett mejl från ett ställe som jag har sökt jobb på. I mejlet står det att jag ska kika in på deras server då jag fått ett meddelande och jag gör det. Öppnar meddelandet och möts av att jag inte gått vidare till intervju och att dem har valt andra. Verkligen så frustrerande eftersom jag hur länge som helst har försökt hitta ett ställe att jobba på när det kommer till kvällar, helger och lov. 

Fortsättningen på min dag är att jag blir så frustrerad så jag utan att tänka dunkar min näve i mitt skåp två gånger. Låter säkert helt sjukt men hela den här dagen tog på mig så hårt även fast det inte ens var mycket som hände så tillslut fick jag nog. Blev dessutom riktigt less på min lärare i svenskan (var efter detta jag dunkade näven i skåpet) eftersom hon nu har sagt i flera veckor att vi ska få veta vilket betyg vi fick på våra krönikor, och idag började hon (i slutet av lektionen med ca 10 minuter kvar även fast vi sa till från första minuten??) gå igenom. Nora var först åt då hon "paxade" att få veta först. Jag sa då att jag är efter Nora men läraren väljer en annan person efter. Så jag fick inte veta mitt betyg idag utan jag skulle komma förbi om jag har tid i morgon, vilket jag inte har för att hon har lektion när jag slutar och det är min enda lediga tid då vi har alldeles för kort lunch. Så nu måste jag vänta tills på måndag-igen.

Inte nog med det. Avslutar dagen med att först få veta att mamma och pappa avbokade sitt hotellrum på lördag när dem ska på 50-årsfirande i en annan stad så jag kommer inte få sova ensam hemma som det var tänkt, vilket stör mig då jag hade tänkt mig en god middag, myskväll med vännerna och eventuellt sleepover+brunch. Men dessa planer är nu helt förstörda, och on top of that så förlorade Färjestad mot Modo. Heja den här dagen!! ❤❤

Lever på det här citatet idag antar jag. Det här var en riktig skitdag för att vara ärlig, men antar att allt bara blir bättre i framtiden.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas