Joanna

11 oktober

Hello there! Sitter vid mitt skrivbord just nu och har nyligen varit nere i köket och ätit. Blev enkel middag bestående av bacon och makaroner idag. Mamma jobbar kväll och pappa har slitit hela dagen med att plocka isär buren från MMA-galan och städat. Även jag och lillebror har hjälpt till med städningen som jag skrev igår.  Jag och Felle städade i kiosken och i köket, och min bror städade lite ute i lokalen och hjälpte även till med att plocka isär buren och så. Därav den enkla men goda middagen.

Hade egentligen planer på att städa mitt rum ju, men känner att det får vänta till imorgon. Har ingen ork alls och ska snart ta en behövlig dusch. Fixa i ordning mina naglar efter det, ska bara läga på ett lager med matt topcoat, sen sätta mig och läsa en bok som jag läser i engelskan som heter Twisted. Måste skynda mig lite med den för den ska snart vara färdigläst, hehe.. Innan jag lägger mig idag så måste jag kolla på senaste Hawaii Five-0-avsnittet, blev ju inget med det igår när det kom ut eftersom jag var borta hela dagen, så det är mycket att göra nu på kvällen, hehe. Dags att sätta igång kanske.. ;)

Måste säga att jag för en gångs skull faktiskt trivs i kort hår. Hon jag klippte mig hos gjorde det hur bra som helst och jag är jättenöjd. Händer inte ofta. 

11 oktober 2015 20:28 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas