Joanna

En vanlig tisdag..

Hej på er, ny dag, nya möjligeter! Ett tidsinställt inlägg såhär på morgonen. Har sovmorgon och eftersom jag alltid har samma rutin så kan jag berätta för er hur det går till..

Jag går upp klockan 08.30, om jag vill. Annars kan det även bli mellan 08.35 och 09.00. Jag går upp ur sängen, går på toa och sedan går jag ner till toaletten på nedervåningen och tar på min ansiktskräm. Springer sen upp på rummet där jag sminkar mig, plattar håret och tar på mig kläder. Kollar klockan och ibland om jag har tur hinner jag äta frukost. Hoppas på att idag är en sån dag då jag har varit sugen på en smoothie hur länge som helst. Satte larmet på 08.30 och hoppas innerligt att jag faktiskt klev upp ur sängen och gick och gjorde en god smoothie att dricka när jag sminkade mig. 

Tar 09.45-bussen till bussterminalen, där jag byter till en buss som går till Tessin. När jag kommer till Tessin lämnar jag mina saker i skåpet och går iväg på NO-lektion. Efter den jättelångtråkiga lektionen har vi lunch och rast, innan engelskan. Efter engelskan där vi kommer arbeta med böckerna vi har läst är det dags för matte, ett ämne jag aldrig har gillat, och efter den matten så väntar ytterligare en tråkig sak. Nämligen NO-labb. Slutar 16.05 och då ska jag vänta på Felle och Izza som jag ska till gymmet med. 

Efter gymmet --> Hem, duscha, äta och plugga. Sen sova. Är så himla otaggad på veckans segaste dag. Snart höstlov, längtar så!

Slänger in en låt som får vara min drivkraft denna tisdag. Hoppas ni alla får en bra dag!! Finns dessutom en positiv sak med idag, det är den 20e och för mig innebär det pengar in på kontot. Hade jag haft tid skulle jag ha tröstshoppat!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas