Joanna

Godmorgon lördag

Hej på er fina ni! Igår blev jag av med min underbara sovmorgon då vi skulle på film om migration direkt på morgonen. Trodde filmen som vi såg skulle sluta lyckligt för det lutade verkligen mot det, men tyvärr inte. Gjorde så ont i hjärtat. Efteråt hade vi föreläsning om allt som händer just nu med Syrien och så. Vill bara köpa ett hus och ta in så många som får plats och hjälpa dem.. 

Sen hade vi lunch, och efter det engelska, slutade efter engelskan och då åkte jag hem till min moster och städade där. När jag kom hem så åt jag middag bestående av oxfilé, hemgjorda pommes och bearnaisesås. Hur gott som helst, och jag hade dessutom varit sugen på oxfilé hela kvällen. Fick förresten reda på att jag lyckades få A på psykologi-provet, så det blev som ett litet firande typ. Efter middagen mötte jag upp mina underbara vänner för en skön kväll, skulle ha köpt tågbiljetter till Stockholm igår också men tyvärr så var biljettautomaten trasig, får fixa det idag eller imorgon istället. Stockholm väntar på måndag för att fira Izza som fyller på tisdag och Karlstad med familjen väntar på tisdag för matchen mellan Färjestad och Karlskrona. Underbart! 

Idag har jag inget inplanerat, sov till 10 nånting och då låg jag kvar i sängen tills reprisen av idol började, och nu sitter jag framför idol. Min favorit är fortfarande Frans, och I'm in love with Jason Derulo, hehe! Match klockan 16 idag och den måste jag kolla på, sen får vi helt enkelt se vad som görs, måste kolla på Så mycket bättre, älskar att Ison & Fille är med!!

Gårdagens outfit!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas