Joanna

Kul dag

Hej på er! Idag har varit en ganska hektisk men rolig dag. Har haft mycket på G och den enda lugna stunden var när jag och Felle åt lunch.  Har som jag skrev igår stått i kiosken på Nordens största amatör-MMA & Shootfighting-gala här i Nyköping och jag skulle inte vilja påstå att det finns en enda lugn stund, typ. Idag har det sålts korvar, Coca Cola, kaffe och annat i mängder och det gick väldigt bra. Han även se slutet av en match som en kille från Nyköping gick. Ganska coolt när han vann för då blev det drag, kan jag lugnt säga. Har stått i kiosken från 10 till ca 20, och sedan städat lite och räknat pengar, så vi snackar ca 10,5 timmars jobb om man bortser från lunchen på en halvtimme.

Imorgon är det tillbaka dit för att hjälpa med sista städningen, gjorde bara lite mer organiserat idag men imorgon är det helstädning, vi fick välja mellan att städa direkt, när vi var hur trötta och slutkörda som helst eller att vila upp oss och städa imorgon, vi valde självklart att hjälpa till imorgon istället, mina ben och armar värkte och jag ville bara hem. Vi stannade på McDonalds på vägen hem för middag, och när vi kom hem tvättade jag ansiktet och nu sitter jag i sängen och ska alldeles strax sova. Ska först fixa tidsinställt till imorgon för jag kommer tyvärr inte ha tid för bloggen. Åker och hjälper till med städningen runt 12 och åker hem runt 13/14. Då är det städning av rummet som gäller, och det kommer ta ett tag då jag måste totalrensa. Ska även hinna med en sväng till gymmet hade jag tänkt, long time no see. Slutligen så står det lite plugg på schemat. Blir matte dagen till ära, jättekul...

Usch, måste bli bättre på att använda min kamera..

Not so fun fact förresten; jag spillde kaffe på mina sprillans nya Air Max idag. Jättekul!! Måste hitta nått sätt att tvätta dem på, utan att behöva tvätta hela skon, och så dem fortfarande ser nya ut..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas