Joanna

Kvällsfix

Hej på er. Trodde att jag hade fixat med massa inlägg till er men det var tydligen bara en tanke eller en dröm, haha! Upptäckte det alldeles nyss dessutom. Var en lång dag i skolan idag, Den längsta dagen på veckorna då jag inte har labb. Slutade 15.30, och vårat sista pass var italienska. Älskar italienska och vill så gärna lära mig språket men inte under skolpress, vilket jag tyvärr måste eftersom man måste ha språk på samhällslinjen.. Blir bara stressad av att lära mig språk i skolan, och inte självmant. Det var så jag blev bra på engelska och tillslut lyckades nå ett A i slutbetyg (!!) när jag gick ut nian. Jag valde själv att lära mig engelska hemma och hade det inte gjorts hade jag inte haft det där A:et. 

Anyhow, var tvungen att ta en sväng förbi stan för att leta HDMI-adapter till min Mac, den jag hittade kostade dock 300 kronor och det kändes inte värt, speciellt inte när jag hittade ungefär likadana för så himla mycket bättre priser online. Ska se om pappa kan beställa en. Lite störande att Apple ska vara så omständiga och ha egna storlekar på ingångar (heter det så?)..  

Hemma sen har jag bara tagit det lugnt, ätit middag och kollat på säsongsavslutningen av Heja Sverige. Älskar Daniel, så söt!! Nu sitter jag och fryser i min säng och ska fixa lite saker, bland annat lägga på ett lager grått lack, och ett lager matt top coat på mina naglar.  Vi bloggas mer imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas