Joanna

Pannkaks-frukost

Hej på er snyggingar! Hur mår ni idag? Jag själv är on top för det är höstlov och i morgon lämnar jag Nyköping för Karlstad och match. Man kanske ska leva i nuet men jag lever för morgondagen. Idag ska här fixas med naglar, lite hårtreatment och färgas ögonbryn. Har inte fixat mina ögonbryn på hur länge som helst, bara plockat några få hårstrån som sitter fult då och då, så ska bli skönt att fixa dem helt och hållet. Tänkte även se till att kolla på senaste Hawaii Five-0, much needed! 

Dagen till ära vaknade jag och låg kvar i sängen ett tag innan lillebror kom och hämtade mig då det var dags för frukost. Pappa hade stått och lagat pannkakor till frukost, hur gott som helst. Köpte även min favoritkvarg igår och var så glad över att äntligen äta den för första gången på ett par månader då den inte finns på ica hos oss längre.

Blev dock hur besviken som helst på kvargen. Dem hade ändrat receptet helt och hållet. Förut hade kvargen perfekt konsistens, blåbärsbitar i och riktig blåbärssmak. Nu är den så tjock i konsistensen så det är svårt att svälja utan att få kväljningar, den har inga blåbärsbitar och den smakar knappt blåbär, utan den smakar mest sötningsmedel. Blev så ledsen när jag såg den, och ännu ledsnare när jag åt den. Vad har dem gjort med den underbara blåbärskvargen!?

Här ser ni skillnaden på kvargen. Bilden till vänster är hur den såg ut förut och bilden till höger är hur den ser ut nu. Har skrivit på Lindahl's Kvargs Facebooksida, tror inte det kommer göra någon skillnad, men jag får helt enkelt hoppas på det. Tycker dessutom det är väldigt dåligt av dem att inte skriva att dem bytt recept på förpackningen heller..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas