Joanna

TWISTED

Hello there! Hur mår ni idag? Jag själv mår bra och har spenderat i princip hela dagen med en bok i handen. Ska läsa ut en bok i engelskan innan tisdag och jag började idag, hehe.. Har dock bara 90 sidor kvar och ska läsa lite innan jag somnar så blir bara lite att läsa imorgon också innan jag är klar, det klarar jag! Brukade ju läsa hur mycket som helst när jag var liten, men nu känns det som att jag har utvecklat någon sorts ADHD och kan inte sitta still.. Kanske är det all teknologi som gjort det.. 

Förresten så har jag helt tröttnat på det ljusbruna håret, trivdes inte i det lika mycket som med det blonda, så jag bad min mamma att köpa Syoss Platinum Blonde-hårfärg. Färgade håret efter lunchen och nu är det lite mellan blont och brunt, så det ser naturligt ut och jag är så nöjd. Tycker dock det är så mycket enklare och se hur det blev på "riktigt" när jag har smink på, så 100% säker på att det blev bra är jag inte. Vi får helt enkelt se imorgon! 

Igår var jag i Norrköping med familjen, hittade inget att köpa (även fast jag mer än gärna ville ha en Chanel-parfym jag suktat efter i ca 3 månader). Åt lunch på Ingelsta och kollade lite där och i stan. Gillar Norrköping, så mycket mysigare stad än Stockholm. 

Nu ska jag passa på att läsa lite och sova, vill inte lyckas missa bussen imorgon igen, så vi hörs! Kramisar!!

Var det någon som såg solsidan förresten? Grymmaste som finns!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas