Joanna

FROZEN YOGHURT

Hej på er! Hur mår ni? Får bli ett snabbt inlägg nu för jag måste sova! Har som ni vet sen inlägget igår haft idrott (dock teori), film och tv-produktion samt psykolog idag. Tycker än så länge att psykologin är väldigt tråkig. Jag vill lära mig om mentala sjukdomar som depression, OCD och ADHD, inte om kognitiva förvrängningar och allt vad det heter.. Men tyvärr så får jag vänta till i tvåan med det. 

Efter skolan åkte jag och städade hemma hos mormor och morfar, sen mötte jag upp Felle och Izza på stan. Dem slutade skolan när jag var klar med städningen så vi passade på att ta en snabb runda på stan. Tog även varsin Frozen Yoghurt på Sandys och snackade lite. Passade på att plugga inför NO-provet då också.

Kom hem runt 18.30 och då åt jag middag och sen gick jag upp på mitt rum för att plugga NO och Italienska. Känns sådär med glostest och NO-prov samma dag, men jaja.. NO-provet är jag mest rädd för att det ska gå åt skogen med, verkligen inte mitt ämne och jag kan ingenting känns det som. Hoppas på att jag har lite bra karma att använda mig av så jag kan chansa mig fram och få rätt, haha!

Nu hade jag tänkt att jag ska köra ett snabbt glostest en gång, sen ska jag sova! Vi hörs imorgon, kramisar!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas