Joanna

Kväll fylld med sport

Hej finisar, har ni haft en bra dag och kväll än så länge? Jag har haft det. Vi börjar med Linköpingsresan. Vi åkte till ikea där vi köpte lite saker som behövs här hemma. Jag fick med mig en kopparfärgad (men ser ut som roséfärgad) skrivbordslampa att ha när jag pluggar, sen fick jag även med mig ett paket med tre förvaringslådor att ha mitt smink i, behövs verkligen då det är KAOS både i min sminklåda och på mitt bord. Så tänkte ta och rensa på mitt skrivbord igen, och även på hela rummet, behövs verkligen. 

När vi kom hem så var det i princip lagom tills matchen mellan Färjestad och Brynäs började. Eller ja, var ju typ en timme innan, men jag hann göra saker innan så det blev ju typ precis lagom. Matchen vann Färjestad, och jag måste bara ge stort beröm till klacken, så himla bra är dem!

Johan Olofsson som är en av mina favoriter sen länge gjorde äntligen sitt första SHL-mål. Han har spelat hela 69 matcher men det har inte blivit något förens nu. Som jag väntat och hoppats, han arbetar så himla hårt varenda match så han är så värd alla mål han kommer göra i framtiden. Tror äntligen det kommer lossa. Även nyförvärvet John Persson gjorde sitt första SHL-mål. Och sen våran kapten, Magnus Nygren med sitt grymt hårda skott!

Efter matchen bytte vi till 10an och kollade på Nyköpingsfödda och Nyköpingsboende boxaren Erik Skoglunds match som gick här i Nyköping. Som jag förstått det så är det en väldigt stor match då det är den första sedan 1968 i Sverige, i alla fall första 12runders-matchen. Hur som helst så vann han! Grattis!

Nu, ett avsnitt av NCIS innan det är dags att sova. Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt för att åka och gymma, åka hem och städa lite på rummet, duscha och sedan åka iväg och fira min farmor. Efter det så ska jag fortsätta rensa på rummet och städa, sen ha lite spa och fixa med bloginlägg. 

Screenshot från Färjestad's eftersnack-video. Sveriges bästa klack!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas