Joanna

The Killing

Hej på er finisar! Lack of update här idag då jag har legat i sängen till klockan 12. Fick magkramper igår och gick hem från skolan, och stannade hemma hela dagen idag. Vaknade med en katt sovandes på mina ben klockan 12 och då gosade jag lite med honom innan jag gick ner och gav honom lunch, och gjorde nudlar till mig. Sen åt jag det framför The Killing. Avslutade säsong 1. Pappa och Ludde kom hem runt 15 och då fikade vi wienerbröd, mamma åkte till Karlstad för plugg imorse.

Nu sitter jag i vardagsrummet och är barnvakt till Ludde som kollar på barnkanalen. Ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret, raka benen, och därefter Brun Utan Sola mig. Måste plugga lite NO också, har prov på Torsdag. Även lite Italienska då jag har glostest på det på torsdag också. Ugh, så jobbigt. Vill ha höstlov nu, dock hela 4 veckor kvar..

Imorgon börjar jag dagen med teori i idrotten, sedan vidare på Film och TV-produktion, lunch och psykologi. Sen efter skolan ska jag förbi och städa hos mormor och morfar. Med pengarna jag tjänar på det tänkte jag eventuellt klippa håret på torsdag, eller i helgen. Mitt hår behöver lite förfriskning efter alla färgningar, lyckades förresten bli av med det gröna i håret i söndags! Kommer komma hur i ett annat inlägg! Kram! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas