Joanna

VR

Godkväll kära bloggläsare. Idag var den där dagen som innehöll skolfoto. Tycker det är så himla jobbigt att dem ska bestämma hur man ska sitta och se ut, blir så himla onaturligt och stelt. Hon fick det nog lite jobbigt med mig, mitt hår låg "fel" när det låg så som jag ville ha det, och jag försökte envisas lite så jag fick ha det så, misslyckades tillslut och var tvugna att ta dem där tråkiga, stele och fula bilderna. Annat mer än skolfoto har väl inte hänt i skolan, om man bortser från att jag satt och snackade massvis med Nora och Xsaga idag, jag och Nora är hur lika som helst gällande ganska många saker, lite galet ibland!

Runt 16 så åkte jag, Felle och Izza till City Gross då vi hört att dem nya kvargsorterna finns där. Blev dock inget inköp av kvarg, utan ett nytt paket hårfärg, då mitt hår skiftade grönt i olika ljus, och det var inte snyggt kan jag säga. Så får se om det blir bättre nu. Kanske inte så bra att färga två dagar i rad, men what to do? Vill inte gå runt med grönt hår. Köpte även godis till mamma. 

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska sätta mig i soffan och läsa senaste numret av Veckorevyn som damp ner i brevlådan idag. Underbart! Till det, aloeveradryck och lite av mammas godis. Pappa köpte hem Go Bananas-kvargen och High On Life-kvargen (banan och valnöt samt energidryckssmak). Men dem får vänta till imorgon! Vi hörs, godnatt i förväg, kram!

Här syns det inte att det är grönt, så hoppas att det ser ut så när håret har torkat ikväll.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas