Joanna

Stockholms-lördag.

Hej på er! Just nu sitter jag i min säng och har grymt ont i huvudet. Är ju relativt van med att ha ont i huvudet ganska ofta, men detta beror nog på dålig söm inatt. Tanken är att jag ska kolla ikapp lite serier och sedan ska jag ta en dusch och möta upp Felicia och Izabel för en promenad. Dem ska få varsin tröja av mig, då jag inte längre använder dem, och jag behöver hämta min ansiktskräm som Izabel har. 

Igår åkte vi till Stockholm med 09.30-bussen, vi var framme ungefär 10.40 och skaffade varsitt SL 24-timmarskort så vi kunde ta oss dit vi ville. Tanken var att vi skulle åka direkt till Mall Of Scandinavia men när vi stod på perrongen hörde vi att F's tåg skulle komma in på perrongen mittemot, så vi sprang bort dit och mötte upp F och hans kompis. 

Efter det gick vi tillbaka och hoppade på pendeln mot Märsta, sen spenderade vi en liten stund inne på MOS. Fick med mig två saker från KIKO. Sen följde jag med när det skulle ätas lunch, jag var inte riktigt hungrig så blev ingen lunch för mig igår. Sen hade vi en bra dag där vi mestadels gick runt i Stockholm. Blev liksom ingen shoppingresa, utan det blev mest att försöka spendera så mycket tid som möjligt med F (distans).

Jag och Izabel åkte hem runt 22.45 och då var vi rejält trötta, blev en sallad på bussen och när jag kom hem somnade jag efter 1 timmes telefontid.. 

Då jag lämnade kameran hemma får ni här en mobilbild. Bästa vi <3

Hade självklart mina nya, vita och fräscha Nike Air Max 90!

3 april 2016 15:57 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas