Joanna

Ceasarsallad

Så, det blev en ganska sen dag igår med Ikea, vi var hemma runt 21-tiden och då blev det en promenad med Izabel, innan jag slängde i mig lite hallonkefir, fixade i ordning mig för sängen och sedan däckade. Därav uteblivet inlägg om ceasarsallad! Det kommer idag istället, lagom till lunchtid ifall ni känner för att slänga ihop en sallad.

 

Nu är ju inte detta en "traditionell" ceasarsallad, men det är min egna lilla version av en! Jag gjorde så att jag skar upp olika grönsaker och la i olika skålar, gjorde även likadant med bacon och kyckling, då min familj gillar olika och det blev enklast att man väljer själv. Till exempel så tycker jag att gurka inte passar i min sallad, så det är det enda jag valde att inte ha i min sallad. Mamma valde bort bacon och dressing, medan pappa valde bort kyckling och dressing. 

Så, min sallad bestod helt enkelt utav isbergssallad, körsbärsomater, kyckling, bacon, krutonger (som egentligen var sönderbrutna crostini's), ceasardressing och det bästa - äkta, italiensk parmesan, från Italian Village (italiensk matmarknad) som hälsade på i Nyköping. Så himla gott, rekommenderar verkligen denna sallad!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas