Joanna

Frisörtid bokat!

CIAO, hur mår ni alla? Jag själv mår riktigt bra idag, har nämligen haft en heldag på stan! Mamma ringde mig vid tio-tiden och bad mig möta henne i stan, så jag hoppade in i duschen en snabbis, sen fixade jag mig och sprang till bussen. Vi kikade runt lite på Lindex innan vi begav oss mot hårsalonger för att kolla priser och tider för färg+klippning, och det slutade med en bokning på salong Maxim här i stan. Ska fixa utväxten, och göra håret lite kallare, samt klippa det. Mitt hår är väldigt slitet och torrt på ena sidan, så tanken är den att jag ska klippa rätt så kort ändå. 

Efter tidsbokningen fortsatte vi kolla lite på stan, sedan åt vi, efter lunchen åkte mamma hem och jag mötte Izabel och Felica, fortsatte kolla på stan och kom nyss hem faktiskt. Fick inte med mig något hem, men jag är bra nöjd med att ha bokat tid för mitt hår. Har tid på onsdag så jag har lite tid på mig att bestämma vilken längd jag vill ha på håret. Tror dock jag har hittat rätt. 

Det jag känner just nu är nog att bild nummer 1 är den bästa längden, för det är inte för kort men inte heller så långt som jag har nu. Samtidigt som det kan vara riktigt snyggt med så kort som tvåan och trean.. Vad tycker ni? :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas