Joanna

Gårdagens outfit

Hello there! Kvällen igår blev rätt bra, trots att jag och Izabel gärna hade varit i Stockholm under eftermiddagen och fram mot 21-tiden, innan vi skulle tillbaka till Nyköping och våra "underbara" festdagar. Vi planerade att vi skulle åka en av åkattraktionerna senare på kvällen (aka 00-01), vi blev dock försenade, för allt stängde tydligen 01, då vi bestämde att vi skulle åka våran favorit.. Oh well, umgicks med vänner istället och hade sjukt roligt.

Vaknade hos Izabel runt 11-tiden, så vi åt frukost och planerade dagen, blir en trip till bion för att se Suicide Squad. Som jag längtat efter att se den filmen, enda sedan första trailern släpptes. Efter bion blir det eventuellt ner på festdagarna igen, denna gång ska vi i alla fall åka våran favorit, haha! Gårdagens outfit hittar ni nedan!

Alltså kaoset i bakgrunden, har nojja över hur jag ska inreda i mitt rum så nu ligger allt i princip huller om buller, haha! Idag ska jag försöka ta lite bättre outfitbilder, då dessa var några snabba innan jag var tvungen att springa till bussen haha. Anyhow, liknande tröja hittar ni HÄR, jeansen hittar ni HÄR, finns inne i vissa butiker där de reas ut (hittade mina för 49!! kronor)!!

Adlinks när man klickar på HÄR.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas