Joanna

Godnatt från sjukling..

Hej på er! Ligger i sängen under en filt+mitt egna tjocka täcke och är rejält trött just nu. Har såklart gått och blivit sjuk, började med lite smått obehaglig känsla i halsen i söndags men nu idag blev det till en dunkande huvudvärk och eventuell feber. Problemet är bara det att våran örontemp här hemma har gått sönder, så jag kan inte vara helt säker på att jag har feber.

Oavsett vad så måste jag kriga mig till skolan i morgon, vi har våran första riktiga "media-kurs" då, och resterande dagar innehåller också mediekurser så det vill jag liksom inte missa. Så jag får köra på alla knep jag kan komma på för att bli frisk snabbt. Just därför jag har både filt och täcke. Funderar även på att slänga på mig en tjocktröja, har hört att man kan "svettas" ut förkylningen. Och till frukost blir det en smoothie med bland annat hallon, jordgubbar och spenat, får hoppas det blir gott också..

Dagens outfit innan jag var tvungen att som vanligt springa till bussen. Skorna har ni HÄR och jeansen HÄR. Tröjan är en helt vanlig basic-tröja från H&M och bomberjackan köptes på Lager 157 för ca 2-3 år sedan. Adidas-kepsen köpte jag på Adidas Store i Stockholm.

23 augusti 2016 23:14 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas