Joanna

Hår-resultat!

Så, jag är efter nästan TRE timmar hos frisören klar. Blev lite problem då jag hade försökt färga min utväxt hemma tidigare, gick inte riktigt att FÄRGA min utväxt, för då var det stor risk att det skulle gå av. Blev något som kallas för nyansering, dem gjorde alltså min utväxt så "vit" som möjligt, eller i alla fall så den är kallare och icke-gul. Mitt hår är MYCKET fräschare och snyggare nu, men trots att det är klippt relativt mycket, så är mitt hår jätteförstört från tidigare färgningar och sådant. 

Så nu står det med en Olaplex-behandling på min önskelista, då jag blev rekommenderar att göra en sådan behandling. Tills dess (om det blir någon) måste jag vara SJUKT försiktig med mitt hår, samt behandla det väl.

Före:

Alltså USCH, ser ni så det såg ut? Ojämnt och jätteful utväxt.

Ser mycket fräschare ut just nu. Gick ju som sagt inte att färga, utan detta var det bästa som gick, men jag är ändå nöjd för i vissa ljus ser det väldigt askigt (eller grått/silvrigt) ut, en hårfärg jag tycker är grymt snygg! Ska försöka få lite bilder framifrån också så man ser längden på håret fram bättre. Har alltid velat bli långhårig, men idag kom jag till insikt att kort hår är SÅ jag. Tycker dessutom det ser ganska vuxet och professionellt ut!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas