Joanna

Bloggmys!

Hej på er! Hoppas ni alla mår bra och att ni inte har drabbats av influensorna som verkar gå runt just nu! Jag har än så länge sluppit undan från det, hade lite ont i halsen under helgen men det släppte faktiskt som tur är.

Idag har jag bland annat ätit lunch hemma hos Felicia med henne, Izabel och Emma, sen har jag duschat och varit en vända på stan med samma personer. Vi fick tyvärr bevittna en inte jättetrevlig sak, där jag efteråt även pratade med polis, var lite shaky och obehagligt att bevittna det som hände, så himla tråkigt dessutom.  

Efter den händelsen åkte jag och handlade till middagen med Izabel, sen bar det av hem för middag och ytterligare en tur till ett ica. Blev sugen på jordgubbar så det köptes. Nu ska jag äta mina jordgubbar och bloggjobba lite faktiskt. Måste bland annat fixa med en header.. 

Resterande tid av dagen ägnas åt bloggen, i morgon kommer dagen få spenderas så effektivt som möjligt. Tänkte bjuda på lunch här hemma, städa rummet, byta sängkläder, rensa garderoben och senare på kvällen eventuellt gå på bio. Någonstans där MÅSTE jag även klämma in lite samhällsekonomi då jag har prov direkt på måndag.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas