Joanna

Godkväll

Alright, I know. Godkväll lät hur gammaldags och tråkigt som helst. Men så fick det bli nu. Jag sitter i min säng just nu och har precis tvättat ansikte och borstat mina tänder, och tanken är att jag ska uppdatera er om hur dagen har gått och så innan jag smörjer in mig med hudlotion och går och lägger mig. Har ju sovmorgon i morgon men jag tänkte att jag ska försöka somna innan 00.30 så att jag får 8 timmars sömn. 

Började ju min dag med ett prov i samhällsekonomi. Känns lite oklart gällande hur det gick för mig egentligen, det känns både bra och mindre bra. Hoppas verkligen på att det gick bra för samhäll är verkligen roligt, speciellt med vår lärare vi har!

Fortsatte dagen med ett lite mindre roligt pass, matte, som rundades av med mentorstid och lunch innan svenska-lektionen. Under svenskan kände jag att jag började få ont i huvudet så jag gick hem innan italienskan började. Sen har jag bara hängt hemma framför teven i princip. 

Nej ni, nu ska jag bara fixa ett blogginlägg i form av en sak jag fick hem idag, till i morgon och sedan ska jag sova. Godnatt!

Bjuder på en PhotoBooth-bild idag. Looking so happy, lmao...

29 februari 2016 23:56 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas