Joanna

Norrköping bokat!

Hej på er! Mötte ju Felicia på stan runt 17-tiden och vi kollade runt lite samtidigt som hon berättade att hennes farmor hade frågat om vi ville följa med till Norrköping. Jag sa ja och efter att ha skrivit i vår gruppchatt om det var även Izabel på. Så i morgon går bilen mot Norrköping runt 11! Jag absolut älskar Norrköping, så himla mysigt där. Dessutom blir det riktigt fina bilder så kameran får självklart hänga med. Blir ju då Norrköping i morgon (eller ja, idag eftersom detta kommer upp nu på natten) istället för Stockholm på onsdag.

Ska bli så mysigt, jag har planerat att jag ska köpa minst en BH ifrån New Yorker, det är en likadan som jag har nu men tyvärr så har den gått sönder, men det är min favorit så jag vill ha en ny, hehe. Sen funderar jag på att köpa NYX Matte Setting Spray om det finns någonstans! Min hy har tagit en rejäl smäll av detta vädret och jag blir oljig i ansiktet hur snabbt som helst tyvärr, kan vara skönt med deras setting spray då tänkte jag.

Här har ni en av mina favoritdrycker som jag nyligen druckit upp. Blev en tur till Ica Maxi förut idag då jag glömde nycklarna hemma, mamma jobbade kväll och resterande del av familjen tränade på Escalate. Pappa och dem hämtade mig på Maxi där jag ju då köpte denna godingen!

23 februari 2016 01:08 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas