Joanna

Norrköping!

Igår åkte jag, Felicia och Izabel med Felicias bror och farmor till Norrköping då dem skulle till busfabriken. Vi tjejer blev avsläppta vid spiralen och började vår runda i Norrköping på Subway. Det var faktiskt första gången jag åt där och det var faktiskt gott! Dessutom var kakan efter maten riktigt god. 

När vi var klara där gick vi runt lite i affärerna, vi var bland annat inne på New Yorker i typ en timme. Fick med mig två behå-ar och fyra par trosor därifrån efter ett tags letande. När vi var klara på New Yorker var vi lite trötta och uttråkade så vi satte oss på McDonalds med varsin frappé och tog det lugnt. Sen fortsatte vi till ica och sedan bestämde vi oss för att fota lite innan Felicias farmor hämtade upp oss.

 

Hemma så "råkade" jag klicka hem en tröja ifrån Nike som jag har kollat på ett tag. Den hade ÄNTLIGEN kommit in i rätt storlek så jag kände mig tvungen att slå till direkt. Längtar så mycket tills den kommer!

Jag valde självklart en macka med skagenröra i. Älskar! <3

Alltså, ser ju nästan ut som att någon photoshoppat in mig i bilden, haha.. Jag hade i alla fall på mig ett par svarta jeans från Gina Tricot, en tröja som kommer HÄRIFRÅN (adlink) , en bomberjacka från Lager 157 och mina älskade Air Max 90. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas