Joanna

Saturday night standard.

Godmorgon på er! Eller ja, jag har varit vaken i ca 2 timmar redan, men jag har ätit frukost och sedan gått och lagt mig i sängen för att kolla serier igen så godmorgon får bli bra. På schemat idag står att blogga, plugga samhäll (har prov direkt på måndagsmorgonen då jag var sjuk i torsdags) och att ta en sväng på stan då Felicia ska kolla hur mycket det kommer kosta att färga håret på salong. 

Blir helt enkelt en relativt lugn söndag, men jag får saker gjort. Ska se om vi ska boka bussbiljetterna till Stockholmsresan vi ska göra på onsdag idag också. Känns skönt att ha biljetterna bokade och klara liksom. Planen är att åka till Stockholm 9.30 och hinna med bland annat Mall Of Scandinavia och Kista Galleria innan bussen hem går 22.45. Spännande! 

Och här har ni vad min rubrik handlar om. I natt smorde jag in mig med denna för att bara bättra på min brun utan sol lite, samtidigt som jag åt lite godis och kollade på Hawaii Five-0 när jag hade kommit hem från Emma. Har i princip blivit en standard att göra så natten till söndag. Så mysigt ändå.

21 februari 2016 12:48 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas