Joanna

Soffhäng.

Hej från soffan säger jag nu! Idag har jag varit hemma från skolan då jag vaknade med halsont och huvudvärk, nu har jag någorlunda mindre ont i halsen, men en värre huvudvärk och ont vid ena revbenet (??). Hoppas det går över snart. Har spenderat dagen liggandes i min säng, fram tills lunch vid 12-tiden som pappa kom med, blev mat från Vipsen. Sen har jag legat i soffan och läst Veckorevyn, smsat med A, varit social med några vänner och kollat på Millionaire Matchmaker (nivån på tv-programmen vid 13-tiden kan diskuteras!!)

Nu ska jag kolla på massa Gossip Girl-avnsitt och dricka vatten, i väntan på att mamma ska komma hem med min crave från Löfbergs - Espresso+Milk! Så god! Hoppas på lite krya-på-dig-godis också! Måste se till att ta en dusch innan dagens hockey börjar också, Färjestad möter idag Modo så jag hoppas på vinst!

En bild från när vi tog bilder som skulle med i SN! Vi hade självutlösare igång, och jag & Nora hade en liten skrattattack så det resulterade i detta. Tycker ändå bilden blev rätt bra. Vi har fått sjukt bra respons på våran insändare. Senast jag kollade på SN's hemsida hade den 218 delningar, och då är det inte medräknat delningarna från SN's Facebook. Sjukt roligt. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas