Joanna

Vardagslyx

Just i detta nu sitter jag med en ansiktsmask på mig. Mamma hade beställt hem nåt kit med ansiktsmasker där man först börjar med en peel-off-mask innan man tar en mudmask som är lite kylande. Ska bli spännande att se vilket resultat det ger.

Dagen har spenderats i skolan som vanligt. Efter skolan åkte jag hem och bytte om till träningskläder innan jag mötte Felicia och Izabel hos Emma. Vi fikade lite då vi hade kvar saker sen i lördags och sen åkte vi till filmkedjan där jag solade lite, varit sugen på att göra det ett tag.. Jag körde sedan ett konditionspass medans Izabel körde rygg och armar. Väl hemma sedan har jag hunnit packa träningskläder till i morgon bitti, ätit middag och tagit på ansiktsmasken. Nu ska jag strax skölja bort ansiktsmasken samtidigt som jag tar en dusch innan jag ska kolla på helgens avsnitt av Hawaii Five-0!

 Alltså wääh, råkade noppa sönder mina ögonbryn för någon vecka sedan så när jag inte har någon sorts ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga ser det så tunt ut.. Tanken just nu är att låta dem växa och sedan gå och göra en behandling på salong!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas