Joanna

Stressvecka.

Åh.. Den här veckan kommer vara så himla stressig för mig.. Ser inte så stressigt ut i schemat men det kan jag säga att det är.. Ska varje dag fram tills på torsdag finna tid till italienska och NO (om NO-omprovet blir av då), samt att jag innan onsdag ska ha tid för att läsa några sidor i idrotten. Ett måste på schemat är även att gymma för mig eftersom jag har lagt upp ett nytt träningsschema, som jag dock inte hade skrivit in i kalendern när dessa bilder togs snabbt (vilket kanske syns på kvalitén..)

Nu är det bara att kämpa fram tills på torsdag, även fast det typ känns som att jag har gett upp idag redan.. Men är osäker på om min tomma känsla beror på stress eler ett privat skäl, så ja. Nu ska jag fixa ett par tidsinställda inlägg innan jag lägger mig i sängen och läser några sidor NO och somnar. 

31 januari

Hello there! Idag har inte jag planerat in något annat än ett lite senare gympass, runt 17 kanske. Skulle gissa på att det blir ett magpass. Sedan är det ju bara hem, duscha och allt sådant. Måste planera veckan lite i min kalender då jag har glömt att använda den sen vi gick på lov samt skriva ut lite personliga brev. Tänkte ta mig tid i morgon att gå och lämna ut dem, sökte sommarjobb sent förra året och fick ju då inget, så jag måste vara i tid i år. 

Nu tänkte jag gå och äta lite lunch, har kokat pasta och värmt en tomatsås/soppa som jag blandat ihop med pastan och lite mozzarella, toppat med världens godaste ost, parmesan. Så himla god men snabb och enkel lunch, köpte en sådan tomatsås/soppa för två dagar sedan när jag inte hade någon middag och salladsbaren var stängd, hur gott som helst!

 

BACKA

I'm obsessed!! Niello har släppt nytt och han är inte ensam i låten.. En av mina faves Albin är med och rappar i låten, och Mattias Andréasson sjunger refrängen. Helt kär. Denna trio har gjort en låt tillsammans tidigare som heter "Precis som om jag faller", en låt jag spelade sönder i somras. Ni kan lyssna på "Backa" här nedanför, men "Precis som om jag faller" kunde jag inte hitta på youtube så den kommer i en spotify-sak.

 

Breakfast in bed

Halli hallå! Såhär såg det ut den här morgonen (eller ja, för typ en timme sedan) för mig. Familjen hade redan ätit frukost då jag ville ligga kvar i sängen, så när jag blev hungrig gjorde jag i ordning frukost på sängen och satt och åt det framför Gossip Girl. Hur mysigt som helst! Nu ska jag snart göra mig i ordning och äta lite snabb lunch innan vi åker till badhuset i Vagnhärad då lillebrorsorna ska bada och jag ska testa deras gym. Medley (badhus,solarium+gym) öppnar i Nyköping till hösten igen efter totalrenovering, så om jag gillar det mer än Nordic Wellness kanske det blir ett byte.. 

Fruktsallad & Nocco

Hallihallå! Här kommer ett tidsinställt inlägg. Tog typ en evighet för mig att skriva färdigt svenska-uppgiften igår då jag fick galet ont i huvudet, och dessutom fixade med lunch. Men till slut blev den klar och då åkte jag till gymmet med Izabel, men innan det en sväng förbi Ica maxi dit även Felicia följde med. Jag och Izabel körde ett skönt armpass och jag känner att jag kommer ha extra mycket träningsvärk i biceps. 

Väl hemma var det dags för middag. Mamma och Ludvig hade ätit ägg, mackor och yoghurt vilket jag inte alls gillar. Så jag slängde ihop en tonfisksallad, åt det samt broccolisoppa och ett ägg. Till "efterrätt" åt jag en fruktsallad som jag toppade med kokos. Älskar kokos! 

I min fruktsallad: ananas, banan, kiwi och kokos!!

En sån dag

Hej på er! Idag är en sådan dag då hela familjen, eller ja, jag, mamma och Ludvig försov oss ganska mycket, vilket betyder att jag hade fått ett par timmar i ogiltig frånvaro. Så jag pluggar hemifrån idag. Ska göra klart svenskan jag håller på med, samt engelskan som ska in i morgon och sen tänkte jag läsa på lite i naturvetenskapen då jag har omprov i det. Sen får vi helt enkelt se vad som hittas på. Måste gymma idag också då jag och Izabel har fixat nytt träningsupplägg, mer om det någon annan gång då vi kommit in i det. 

Alltså den här smaken på Vitamin Well. Så galet god. Frågar man mig borde jag dessutom bli sponsrad av Vitamin Well då jag dricker det hela tiden. Minst en om dagen pga att det är så sjukt gott!!

Lunch

Idag blev jag hemma från skolan med något som liknade migrän. Visade sig att Felicia också var hemma från skolan idag så vi åkte till ica och köpte lunch tillsammans, för mig blev det en vegetarisk pizza (??) då det inte fanns vanlig vesuvio. Till det Coca Cola, fave tillsammans med Vitamin Well just nu!

Nyttig jordgubbsglass

Igår mellan frukosttid och lunchtid gjorde jag hemgjord glass. Eller ja, det blev närmare sorbé än glass- Men gott var det. Allt jag använde var frysta jordgubbar och en stavmixer. Pappa köpte ett helt flak jordgubbar i somras som vi frös in så det är svenska jordgubbar jag har använt mig av till och med. Jag tinade dem lite så att dem gick att mixa, sedan mixade jag och serverade med kokos. Sjukt enkelt, det går snabbt och det är gott!

Om man vill ha lite mer sötma kan man hälla ner lite flytande honung!!

Ett sätt att dämpa söndagsångesten..

..är genom att ladda upp framför en film, serie eller någon sport med något gott. För min del blir det naturgodis, ananas toppat med kokos, Vitamin Well och Washington Capitals mot New York Rangers. Ha en bra söndagskväll, kram! :)

Min skål naturgodis består endast av Mexicanos (typ majschips med tacosmak) och pistagenötter. Älskar kombinationen kokos och ananas och Vitamin Well är så galet gott. Perfekt söndags-snack!