Joanna

NYSTART

Alright, I'm back! Har haft en sjukt stor blogg-abstinens de senaste dagarna, så jag ska faktiskt försöka igen. Senaste blogginlägget står skrivet på den 14 Juni, så det har gått över en månad, under denna månaden har jag hunnit med att vila upp mig, jobba två veckor, åkt till Göteborg och Malmö samt häng med vänner. Senast förra tisdagen var jag uppe i Stockholm med Izabel för att se Kaliffa med gäster, fick äntligen se älskade Dani M live, dock bara en låt..

Känns som att det finns för många händelser, så jag ska inte gå in på allt, då det kommer bli lika mycket text som i bibeln nästan, men ni kanske förstår på ett ungefär vad som har hänt under tiden jag varit borta? Bra.

Idag då? Jo, söndagar är mina absoluta favoritdagar för att fixa med saker! Har bland annat haft ansiktsmask på, samt att jag och min lillebror har påbörjat rumsbyte. Tröttnade lite på mitt rum, även fast jag har det största, och kände att jag behövde förändring. Det är dessutom bättre ljusinsläpp på hans rum, vilket har bidragit till mitt instagram-feed (HÄR), hehe. Lär nog inte bli klart med rumsbytet idag, men det är bara fortsätta jobba på! Nu ropar mamma att det är dags för mat, sen lunch/tidig middag ute i solen. Vi hörs, puss!

Från Malmö, 11/7. Måste verkligen färga min utväxt..

31 juli 2016 16:29 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas