Joanna

Paket!

Hello there, har igår och i förrgår varit väldigt utmattad och knappt haft ork till någonting, så det har fått drabba bloggandet lite. Igår var jag i skolan till 12.30, och då åkte klassen hem till våran samhällslärare som bjöd på chips, glass och läsk. Efter det hämtade jag Ludvig på pappas jobb och tog en sväng med honom på stan, blev bland annat en fika där jag endast valde en juice, och en tur till biblioteket där jag faktiskt lånade Johannes Hansens bok "Fuck your fears".

Idag hade vi mentorsdag, det vill säga, inga lektioner utan endast aktiviteter som klassen kommit överens om. Vi började med filmen "Spy", följt av pizza och brännboll. Efter det stannade jag förbi på min feriepraktikplats, fick lite information och åkte hem. 

Nu är jag alldeles precis hemkommen från en promenad på Arnö/i Herrhagen med Izabel, och det första jag såg, som jag hade missat totalt när jag var hemma förut, var att mina vita jeans har kommit. YAY! Nu kan jag i morgon ha vita jeans och blå, figursydd skjorta. Tycker det bildar en SÅ snygg outfit!

Nu ska här ätas grekisk mat från Rhodos! YAY!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas