Joanna

Recap

Så, jag har ju varit borta ett tag nu, så jag tänkte att vi kör en liten recap på allt som har hänt och sådant:

- Jag är ÄNTLIGEN helt godkänd i matten. Har haft svårt för matte sedan jag var liten, och årets matte 1b har gått sådär.. Men jag klarade nationella, och är därmed godkänd i kursen! YES!

- Jag har fått uppleva Ison och Fille LIVE!

- Jag har insett att livet är så himla värt. Har börjat njuta över småsaker som promenader runt kvarteret med vänner, eller ett glas bubbelvatten. Blev en rejäl livsnjutare efter att jag bröt mitt förhållande. Lever i stunden!

- Min favoritlåt är just nu Vi Skiner med Ison & Fille! 

- Jag ska eventuellt till Polen i Augusti, för att se Färjestad i CHL och lite nagelfix, hårfix och sådant!

Min favorit just nu, som jag skrev!

Jag är tillbaka!!

Hello! Nu har det mesta lagt sig i skolan, har haft väldigt mycket dem sista månaderna, därav anledning till tappad bloggmotivation och en temporärt nerlagd blogg. Nu har jag endast TVÅ uppgifter kvar, ett NO-prov och ett FN-rollspel, som båda ligger på fredagen. Sedan tar jag tredagars-helg, har vanlig skoldag på tisdagen (där vi dock inte kommer ha något att göra på lektionerna egentligen..), mentorsdag på onsdagen, där vi ska spela brännboll, äta pizza och kolla på film. På torsdagen slutar vi skolan för detta år. 

Tycker att ettan på gymnasiet har gått grymt fort, även fast jag under vintern uppnådde min allra högsta skoltrötthet någonsin. Där var jag nog nästan nära på att hoppa av gymnasiet faktiskt. Men, nu kommer jag till hösten att börja tvåan, då jag valde att kriga istället för att ge upp, och det gav resultat, kommer ha två A och tre B som slutbetyg, vad jag vet just nu. Så stolt. 

Idag var jag ledig, då vi är helt klara med både film och psykologi, samt att våran idrott var inställd. Gick upp lite innan nio och mixade en smoothie som jag drack till två goda pannkakor. Sedan blev det en liten springtur runt området, innan jag la mig i solen och njöt av värmen. När Izabel hade slutat och jag hade duschat åkte vi in till stan och kollade en sväng. Riktigt skön dag helt enkelt!

Då vi inte riktigt tog någon bild idag, får ni en på oss från Mall Of Scandinavia i lördags. Mer om det senare...