Joanna

Mina drömresemål.

LONDON.

Jag har sedan jag var runt 12/13-årsåldern velat åka till London. Jag har alltid fascinerats av hur fint det verkar vara där. Skulle vara kul att få upptäcka alla sevärdheter i ett par dagar, och sedan ägna ett par dagar till shopping, alltså att köra fullt ös hela tiden man är där. Ta igen sig kan man göra på en solsemester!

CHICAGO.

Chicago känns inte riktigt som något ställe som dem flesta skulle se som sitt drömresemål. Men jag tycker det ser så fint ut där och jag skulle jättegärna besöka Chicago någon gång i mitt liv. Min dröm är att göra en USA-resa där jag får uppleva flera av mina drömställen under en och samma resa. En början i Chicago för lite rusning i form av hockey och shopping, sedan vidare till..

NEW YORK.

Självklart så drömmer även jag om att få gå runt på New Yorks gator, upptäcka Upper East Side (självklarhet för en som gillar GG) och shop until I drop. Ett måste även här är att uppleva hockey. Vidare från New York till ett lite varmare..

LOS ANGELES.

Behöver nog inte säga så mycket mer. Los Angeles känns som en riktigt mysigt ställe samtidigt som det händer mycket där. Här går det att börja med att ta igen sig för intensiva shopping och hockeydagar innan genom att ta det lugnt på någon strand, för att sedan öka på tempot igen med shopping och sevärdheter. Vidare på resan följer ett ÄNNU varmare ställe..

 

HAWAII.

Det här är nog den bästa av alla. Skulle mer än gärna stanna på Hawaii i ett par månader för att lära mig surfa, ta det lugnt på Waikiki Beach och äta mängder av glass. Ett måste att gå på vandring i dem fina bergen som finns. Skulle nog bli ett par grymma träningspass. Ett annat måste är att besöka dem flesta öarna i Hawaii-gruppen och inte bara vara på Oahu. Bortsett från surfingen, träningen och besök på dem andra öarna skulle jag ta en Hawaii-resa för en lugn resa för att få må bra på insidan. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas