Joanna

Möte med partiledare

Hej på er! Idag vaknade jag med en dunkande huvudvärk så det blev en sjukanmälan för att orka ta sig till stadshuset senare på dagen. Hade haft den huvudvärken sen jag vaknade igår så jag undrar ju varför jag fick så då jag har druckit ordentligt och så. Nu är den bara återkommande ibland. 

På tal om det med stadshuset nu då. Ni vet insändaren som jag, Emma, Kasia och Nora skrev? Om inte, klicka HÄR. Vi trodde verkligen inte den skulle få sådan uppmärksamhet som den faktiskt fick. Vi fick via SN svar på våran insändare av Moderaterna, och idag var vi och pratade med partiledare för Socialdemokraterna (som sitter på makten i Nyköping). Har jag förstått det hela rätt så kommer han ta detta vidare till ansvarig för området det berör.

Nu kanske det inte blir den förändring vi har hoppats på, men vi har i alla fall försökt och vi har lyckats få sådan spridning på det. Vår samhällslärare är riktigt stolt över oss, vi har lyckats med en sak som inte kommer förrän i tvåan, nämligen opionsbildning. Jag är riktigt nöjd över vår insats än så länge, men om våran klass blir delad kommer det bli ännu bättre, för då har vi VERKLIGEN fått igenom det.

Är dessutom riktigt stolt över Emma (länk till hennes blogg) som agerade som en riktig journalist genom att verkligen ställa samma fråga tills hon fick rätt svar, och sedan ställa bra följdfrågor!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas