Joanna

Sommarplaner

Oj, vad jag är taggad på den här sommaren. Först och främst ska det köpas ett Guldkort på Gröna Lund, så jag kan gå på de konserter jag vill på. Samt kunna åka allt roligt varje gång. Blir billigare i längden då jag har planer på att åka dit ganska ofta. Dessa är två vi har planer på att se än så länge, alla artister och grupper har ju inte släppts ännu:

Ison & Fille samt Otto Knows.

                                                          

Det kommer överhuvudtaget få bli ett par Stockholmsresor om det blir som vi vill. Tanken är väl att vi ska köpa pendlarkort då det blir billigare i längden. 

                                                          

Förhoppningsvis så ska det jobbas i sommar. Har sökt sommarjobb och jag hoppas verkligen att jag får något, annars kommer det inte riktigt bli enligt planerna denna sommar. Utöver jobb och Stockholm så har pappa pratat lite lätt om att kolla på resor till Malta. Hur det blir med det är dock tveksamt. Jag ska försöka fokusera på träning denna sommaren. Jag vill helst stå på startlinjen till någon löpartävling i höst. 

Kommer även få bli ett och annat besök med våra mopeder på Hånö och i Norrköping, finns ju gammal väg till Norrköping så det skulle vara mysigt att åka dit någon eller flera gånger. 

Bild från Gröna Lund sommaren 2015. Bilden togs precis innan vi gick in i Spökhuset. Görs aldrig om, det var typ en hemsk upplevelse..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas