Joanna

Snapshots x Norrköping

Outfit - Tommy Hilfiger-skjorta HÄR // Rosa fluffboll HÄR // Framme i Norrköping!

Sjukt snygga skor jag provade på Skopunkten. Rejält sugen på att klicka hem dessa då vi inte har Skopunkten i Nyköping.

Mat på vägen hem // Facelook (lite i alla fall) & min favorittröja från Gant, finns i grått HÄR!

 

 

 

Hello wednesday!

Onsdagar har alltid varit lite av en favoritdag för mig. Det är mitt i veckan, jag brukar oftast ha privilegiet att ha mina favoritlektioner denna dag, och jag är dessutom född på en onsdag. Nu har jag ju visserligen lov så jag påverkas inte så jättemycket av det där med lektioner, men jag ska faktiskt till Norrköping med Izabel idag, om vi får tag i våra föräldrar det vill säga. Tycker Norrköping är så mysigt och det är liksom en omväxling från lilla, tråkiga Nyköping. Men samtidigt inte lika stor omväxling som ett stressigt men fint Stockholm. Förstår ni?

Har inte varit i Norrköping på vad som känns som evigheters evigheter, trots att jag var där för bara någon månad sen. Då var det ju dock bara på Lager 157 med mamma, moster och lillebror, så det blev inte jättelänge där. Lunch äter jag hemma i dag och så får vi se om det kanske blir middag i Norrköping eller om vi köper med någon sallad eller snabbmat till tåget hem. Hur som helst kommer det bli bra. 

Idag när jag vaknade, sent som vanligt, insåg jag att jag kanske borde ta vara på att jag kan sova länge istället för att bli irriterad på mig själv. Det är nog ganska tydligt att jag faktiskt BEHÖVER den långa sömnen för att min kropp behöver vila ut. Började även denna dag med en god smoothie, denna gång med blåbär bara. Tycker det är så himla gott & man blir liksom piggare av det till och med. Älskar!!

 

Triple me - bild från i fredags då jag hade roligt, hehe. Denna bild hittar ni både HÄR & HÄR också.

 

Godmorgon!

Som rubriken lyder - godmorgon! Jag vaknade för ungefär 40 minuter sedan, trots att jag hade ställt larm på 8.30 för att hinna gymma & duscha innan G kommer hit. Nu hinner jag inte gymma så jag har skjutit på det till i kväll istället. Sitter istället i soffan & dricker en god jordgubssmoothie medan jag kollar på Desperate Housewives som just nu visas på kanal 5. Tänkte ta den där duschen efter att jag har druckit upp min smoothie och sedan ska jag sätta igång att göra lunch faktiskt.

Är sugen på kyckling till lunch idag så det tar ju en liten stund att fixa, så jag lär bli klar lagom till att jag blir hungrig! Tänker mig kyckling med pommes, någon sås och lite sallad till. Så gott!

Såhär ser min outfit ut här hemma.. En stor tröja jag fick från pappas goodiebag efter att han hade tävlat samt mina fluffiga, rosa tofflor // Min megagoda smoothie & en skymt av min bakgrundsbild i datorn! 

Höstpromenad

Som jag skrev i söndags så tog ju jag en liten promenad till ica och sedan hem för att köpa sallad. Passade då på att knäppa lite bilder med telefonens kamera då det var så fint väder & alla färger var så fina ute!

Ändå väldigt bra kvalité för att vara tagen med telefonens FRAMKAMERA!

Men alltså HALLÅ, den röda busken? Blir glad av att se den starka & fina färgen på den! <3

Upp