Joanna

Hello wednesday!

Onsdagar har alltid varit lite av en favoritdag för mig. Det är mitt i veckan, jag brukar oftast ha privilegiet att ha mina favoritlektioner denna dag, och jag är dessutom född på en onsdag. Nu har jag ju visserligen lov så jag påverkas inte så jättemycket av det där med lektioner, men jag ska faktiskt till Norrköping med Izabel idag, om vi får tag i våra föräldrar det vill säga. Tycker Norrköping är så mysigt och det är liksom en omväxling från lilla, tråkiga Nyköping. Men samtidigt inte lika stor omväxling som ett stressigt men fint Stockholm. Förstår ni?

Har inte varit i Norrköping på vad som känns som evigheters evigheter, trots att jag var där för bara någon månad sen. Då var det ju dock bara på Lager 157 med mamma, moster och lillebror, så det blev inte jättelänge där. Lunch äter jag hemma i dag och så får vi se om det kanske blir middag i Norrköping eller om vi köper med någon sallad eller snabbmat till tåget hem. Hur som helst kommer det bli bra. 

Idag när jag vaknade, sent som vanligt, insåg jag att jag kanske borde ta vara på att jag kan sova länge istället för att bli irriterad på mig själv. Det är nog ganska tydligt att jag faktiskt BEHÖVER den långa sömnen för att min kropp behöver vila ut. Började även denna dag med en god smoothie, denna gång med blåbär bara. Tycker det är så himla gott & man blir liksom piggare av det till och med. Älskar!!

 

Triple me - bild från i fredags då jag hade roligt, hehe. Denna bild hittar ni både HÄR & HÄR också.

 

2 november 2016 12:50 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas