Joanna

Fortfarande sjuk

Hello there. Som rubriken lyder - jag är fortfarande sjuk. Var till skolan för en lektion igår då jag verkligen ville vara med på utfrågning av en från SDU, men efter den blev jag i princip hemskickad av min lärare. Så jag åkte hem och åt lunch med pappa och lillebror som också är hemma sjuk. Sen kollade jag i princip bara på Top Model Scandinavia och Keeping Up With the Kardashians. Passade även på att göra ett litet fruktfat också. 

Idag vaknade jag kvart över tio och gjorde frukost till mig och Ludvig, fick bli små hjärtisplättar med hallonsylt och sedan lite frukt till. Det är ju så gott med frukt till frukost & jag längtar sjukt mycket tills det är dags att åka till Spanien. Dagen vi kommer dit är en torsdag (i April) och på torsdagar har dem alltid en marknad med massa frukt och sådant. Så frukosten på fredagen kommer ju bli så drömmig!!

Anyhow, även denna dag har spenderats framför reality-tv, och nu tänkte jag faktiskt starta en film i stället för en massa reality. Tänkte se om det går att se Poetic Justice, en film med Janet Jackson & Tupac Shakur. 

6 oktober 2016 16:47 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas