Joanna

Måndagen den 24e

Alltså hörni! Idag är det bara två månader kvar till jul!! Hur underbart?  Idag har varit en väldigt bra dag, kom visserligen till skolan en kvart försent, men vad gör det om 100 år? Har känt mig ganska produktiv för att vara ärlig. I alla fall på lektionerna efter lunchen, då vi först hade svenska där jag blev klar med uppgiften väldigt snabbt & sedan hade vi idrott där vi just nu jobbar med våra egna träningsscheman. 

Blev mitt första träningspass på ungefär två och en halv vecka eftersom jag har varit sjuk & det gick väldigt bra. Tog rejält bra i benen! Avslutade skoldagen med historia där vi fick reda på vilka betyg vi fick på första delen på historieprovet. Det var ett C-prov & jag fick just C så jag är supernöjd. I morgon har vi del 2 där man kan få upp till A. 

Nu sitter lilla jag & äter lite mellanmål, jag var sjukt sugen på banan, satsumas & hallonkefir men tyvärr så hade vi ingen banan eller satsumas hemma, så det fick bli en toast & hallonkefir istället. Men jag klagar inte. Nu ska jag läsa på lite inför provet i morgon, vi hörs!

Bild från helgen <3

24 oktober 2016 16:50 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas