Joanna

Sjukling..

Alltså hörni, VAD är på riktigt oddsen? Jag som började gymma och är megamotiverad när det kommer till gymmandet och att faktiskt börja gymma för resultat på riktigt, har dragit på mig någon influensa eller något. Började känna av lite igår, och rätt vad det var, vaknade jag i natt med sådan halsont att jag inte kunde somna förrän jag hade rotat i köket klockan 03.40. Gjorde citronvatten, tog smärtstillande och drack hallonkefir i hopp om att något skulle göra så att smärtan försvann. Tillslut kunde jag i alla fall somna.

Vaknade vid 06.30 av att mamma kom in i mitt rum. Berättade om natten och om hur ont jag hade både under natten och på morgonen när mamma kom in. Hon sa att jag får stanna hemma, vilket jag först var emot. Gråtandes och med en svidande hals nämnde jag att jag har för mycket viktigt och att måndagar inte går att vara sjuka på, men jag blev hemma från skolan ändå, tack vare mammas övertalande. Bättre att jag blir frisk till på onsdag då vi faktiskt ska grilla en Sverigedemokrat (utfrågning). 

Har faktiskt knappt haft någon ork till någonting idag. Har legat i soffan och varit halvdöd, kollat på massa skräp-tv och ätit soppa & glass. I morgon blir det en skoldag även fast jag nog egentligen inte borde, men jag har precis bytt från webbutveckling till foto så jag vill hinna ikapp fotogruppen & det dem har gjort än så länge. 

Det värsta med att vara soffliggandes och halvdöd? Inga nya, fräscha bilder..

3 oktober 2016 22:52 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas