Joanna

Sväng på stan

Hello there, idag vaknade jag runt halv elva, trots att jag faktiskt hade satt larm på halv tio.. Låg kvar i sängen ett tag innan jag gjorde mig i ordning och skyndade till bussen, blev en sväng till stan där bland annat lunch på Coffee House By George skedde. Jag och Felicia tog varsin nacho-tallrik & Izabel som redan hade ätit lunch tog en kokospaj istället. Jättegott & mysigt!

Rörde oss hemåt runt 15 och jag hade då fått med mig en foundation & ett par nya gymskor hem. Har behövt ett par nya skor för gymmet ett tag nu och dessa hittade jag faktiskt för 100kr billigare än vad dem egentligen kostar! Är sjukt nöjd då dem är sjukt snygga & dessutom väldigt, väldigt sköna. 

Dagens lunch som sagt, hur gott som helst! (Obs, denna bilden är tagen med min kamera i telefonen - älskar den!!)

Nu ska jag se till att läsa lite ur boken "Försoningen" som jag påbörjade i somras men sedan slutade läsa. Den är skriven av Hannah Widell & Amanda Schulman, och är den första i deras trilogi Två Systrar. Del två i trilogin (Flykten) släpptes ganska nyligen så jag ska se till och läsa ut denna så jag kan köpa del två & läsa den. Sen hoppas jag att del tre hinner komma ut innan jag åker till Spanien i April så jag kan läsa den där! 

31 oktober 2016 17:45 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas