Joanna

Upptagna dagar..

Hej hörni! Alltså denna vecka har varit sjukt fullproppad om man ska säga det så, i måndags var det all about att plugga på inför historieprovet vi hade i tisdags, samt träningsprogrammet vi har i idrotten. I tisdags efter skolan förberedde jag mig inför gymnasiemässan, var en sväng på stan & var allmänt trött när jag kom hem, i går var det gymnasiemässan och jag stod där från 13 till 19. Innan gymnasiemässan åt jag, Felicia, Emma, Kasia, Alex & G på Choy's Garden här i Nyköping och det var SÅ gott. Har inte ätit där på vad som känns som evigheters evigheter.

Jag hade egentligen planer på att gymma efter gymnasiemässan men när jag väl var klar där hade jag ont i ryggen, mina ben var slutkörda och jag var SÅ trött så jag la mig i sängen så fort sminket hade åkt av. Fick som tur var vila ut ordentligt då det idag inte var skola för mig. Klassen var iväg till Stockholm idag, just den dagen jag skulle på begravning. Så jag har varit på begravning idag & efter den åt vi trerätters på Qvarnen i Nyköping. Hur gott som helst.

Sen har vi även firat Izabel idag. Blev bio och McDonalds! Hur mysigt som helst och det verkade som att Izabel var nöjd med dagen. I morgon blir det inte direkt någon vila, har skoldag och sedan bär det av hemåt för att fräscha upp mig & åka iväg. När jag är "klar" bär det av hem till G för att sova där, längtar! <3

Kyrkor är nog ärligt talat de finaste byggnaderna jag vet. Inte bara utvändigt utan även inomhus också! Blir lugn av miljön inne i kyrkan & känner en trygghet. Blev väldigt rörd just idag av hur fint det är inne i Alla Helgona i Nyköping! <3

Så fint<3

Förrätten idag, så himla gott! Det är förresten LILA morot!

Varmrätten. Då lillebrorsan är laktosintolerant fick han rödvinssås istället, smakade lite av honom och det var så gott. Men det var även väldigt gott med såsen jag fick!

Hallon & saltlakrits-pannacotta för Noah, chokladmousse för oss andra!

 

27 oktober 2016 23:46 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas