Joanna

Veckorevyn

Den här veckan har jag varit så upptagen så jag hade idag ännu inte läst Veckorevyn som kom hem i brevlådan i måndags, men idag kände jag att det var dags att sätta mig ner & läsa igenom den i lugn och ro. Gick först ner till ica och köpte sallad, det var så fint väder ute så det var mysigt med en liten promenad i solen, med hörlurarna i. När jag kom hem åt lite sallad till lunch, drack coca cola och läste hela tidningen. 

Jag älskar verkligen Veckorevyn för det är en så bra tidning, tycker dock det är jättetråkigt att den numera endast kommer varannan månad, och den lyckas alltid att timea in det på en period då jag har det stressigt och inte riktigt hinner läsa den, så den får ligga på rummet orörd i någon vecka, medan jag inte har något att läsa när det inte är stressigt, förstår ni? ;)

Nu sitter jag och kollar på dagens match mellan Leksand & Färjestad, blev vinst hemma mot Leksand igår så jag hoppas ju såklart att det blir vinst borta mot Leksand också. Är så himla sugen på att åka på match snart och egentligen hade det varit mest passande denna vecka eftersom det är lov nu, men tyvärr så är det landslagsuppehåll så det blev lite kört. Får se om vi bokar in något annat tillfälle efter lovet istället! Närmast i datum är bortamatch mot Linköping & dit har ju vi rätt nära, så jag ska försöka övertala pappa!

30 oktober 2016 16:46 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas