Joanna

Ge mig mer helg..

Hej på er! Har varit sådär med uppdateringen denna helg och det beror på att tiden har gått till att sova faktiskt. Eller ja, jag har väl sovit till 12 både lördag och söndag, och sedan gjort annat snarare. Har ju inte sovit bort HELA helgen. Känner dock att jag behöver ytterligare en eller två dagar ledigt, är helt slut och dessutom är jag INTE redo för prov samt en åtta timmar lång dag i morgon..

Igår var det ju äntligen hockeypremiär och mitt kära Färjestad vann på hemmaplan mot Örebro, med 2-1. Så glad! Önskar dock att jag hade kunnat vara på plats både för marschen till Löfbergs Arena och i klacken under matchen.. Fortsatte gårdagen med att se Creed & lite World Cup mellan Team Europa och USA.

Idag vaknade jag runt 11 och åkte till stan för lite girltalk med Felicia och Izabel, sedan bar det av hem där det var lunchdags. Sedan har jag faktiskt sovit lite och gått promenad till ica. Kom nyss ut ur duschen och tänkte att jag skulle ta något att äta till matchen mellan Sverige och Ryssland i World Cup. Älskar att det är en massa hockey nu! <3

Gårdagens lilla hemmamys-outfit! Kände att det enda alternativet när det kom till tröja var min Färjestad-tröja. Håret fick bli i en slarvig halv-uppsättning. 

18 september 2016 22:20 | Joanna |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas